Wat is payroll?

Werft en selecteert u liever zelf uw personeel, maar wilt u (nog) niet gebonden zijn aan een arbeidscontract? Wilt u de werkgeversrisico's, bijvoorbeeld bij ziekte, zoveel mogelijk uitsluiten? Of wilt u tijd en geld besparen op uw personeelsadministratie? Denk dan eens aan payrolling via MF Payroll, een uitstekend alternatief voor het zelf in dienst nemen van personeel!

Hoe werkt payroll?

Bij payroll gaat de medewerker bij uw organisatie aan de slag, maar komt bij ons op de loonlijst te staan. U zorgt voor de werving, selectie, aanmelding en dagelijkse aansturing van de medewerker.

Wij fungeren als juridisch werkgever en verzorgen de complete loonadministratie; snel, consequent en volgens de wettelijke regels en CAO-bepalingen.

Volledig digitaal
Wij bieden onze payroll service volledig digitaal aan via Mijn MF Payroll. Zo kunt u via een persoonlijke inlog eenvoudig medewerkers aanmelden, gegevens inzien, declaraties goedkeuren en facturen bekijken.

De payrollmedewerker krijgt ook een persoonlijke inlog voor Mijn MF Payroll, waarmee hij gemakkelijk online uren kan declareren, contracten kan tekenen en salarisstroken kan inzien. Mijn MF Payroll is 24/7 beschikbaar en verschaft zowel u als uw payrollmedewerker veel gemak en duidelijkheid.