Over MF Payroll

MF Payroll is een professionele payrollorganisatie die hét alternatief biedt voor het zelf in dienst nemen van personeel. U zorgt voor de werving, selectie en dagelijkse aansturing van de medewerker en wij regelen de rest.

Onze naam kenmerkt ons
MF staat voor Mutua Fides, oftewel wederzijds vertrouwen. Dit is het uitgangspunt van ons handelen. Wij zijn voor opdrachtgevers en medewerkers een betrouwbare en betrokken partner en werkgever.

Mensen maken het verschil
De wereld van werk verandert in hoog tempo. Vergrijzing, ontgroening, digitalisering, mondialisering en een veranderende overheid zorgen voor een grote dynamiek. Er komen minder vaste banen en de behoefte aan flexibele oplossingen blijft toenemen. Eén ding blijft: mensen maken het verschil! Met onze payroll service kunnen uw medewerkers het verschil maken.

Meer dan payrolling
MF Payroll is onderdeel van de MF Groep. MF Groep ondersteunt al 40 jaar bedrijven in Noord-Nederland met een brede personele dienstverlening, gericht op uitzenden, payroll, detacheren, werving & selectie, poolmanagement en inhouse services. Wij kunnen uw bedrijf volledig ontzorgen en stellen onze kennis en expertise op HR-gebied graag aan u beschikbaar.